Gaivus varškės desertas su vaisiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 300 gramų
- Grietinė, 150 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Kiviai, 1 vienetas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Konservuotos vyšnios, gali būti uogienė, 2 valgomieji šaukštai
- Konservuoti persikai, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Elektriniu plaktuvu išplakti masę.
Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinti.
Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite.
Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-17 10:49
Viskas cia sustingsta.reiketu deti daugiau cukraus pagal mane
2014-03-09 19:16
Bet juk dedant kiviu želė nestingsta.
2019-05-07 11:45