Gaivusis pyragas

Gaivusis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 320 gramų
  • Cukrus, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Vynuogės
  • Razinos
Gaminimo instrukcija:

Supilame cukrų, įmušame kiaušinius viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais tiesiai į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viska gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.
Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.

Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiuvesėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.

Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ai praleidau yra du sauksteliai,tai cia
2013-12-15 23:22
jau geriau uz batona
kazi kas cia iseis,
2013-12-15 23:20
nu labai paprastas pyragas,o kas purina nes nei kepimo milteliu.ar sodos,kaip tas razinas,ar nereikia nuplikyt,o ir kavapu ..jei norit,bent jau vanilino..vieto batono manau bus neblogai
sim
2011-10-18 15:21
Bandysiu Galbut bus skanu !
111
2011-10-18 15:20
Bandysiu
keksas
2011-07-05 23:15
labai skanus kaip desrele