Gardi dešros sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dešra, rūkytą, 250 gramų
- Bulvės, 200 gramų
- Sultinys, mėsos, 1 litras
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Morkos, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai