Gardi dešros sriuba

Gardi dešros sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešra, rūkytą, 250 gramų
  • Bulvės, 200 gramų
  • Sultinys, mėsos, 1 litras
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai