Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė

Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Razinos, 1 sauja
  • Ryžiai, rudieji
  • Pienas, (jojos), 500 mililitrų
  • Cukrus, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus, 2 žiupsneliai
  • Sviestas, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
    Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.

  2. Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai