Gardi moliūgų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Moliūgai, 500 gramų
- Pupelės, 100 gramų
- Grybai, džiovinti, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Moliūgą supjaustome šiaudeliais.
Moliūgą ir grybus sudedame į vandenį ir verdame apie 10-15 minučių. Po to išgriebiame grybus ir susmulkiname. Į sriubą supilame pupeles. Paverdame dar pora minučių ir moliūgus su pupelėmis sutriname.
Susmulkintą svogūną su pomidorais ir grybais pakepiname ant sviesto pora minučių. Pabarstome prieskoniai, išmaišome.
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves ir paverdame 10 min.
Po to sudedame pakepintus svogūnus su pomidorais ir grybais bei supilame sutrintą moliūgų masę.
Viską verdame ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-06 19:57
Manau, kad Jonas apsinuodijo pupelėmis, nes per tokį trumpą laiką pupelės nespėjo išvirti.O jau nuo senų laikų žinoma, kad nevirtos arba nedavirtos pupelės yra noudingos.
2011-08-27 12:31
patikėkit manimi, jokie čia ekspertai jus
2013-11-26 11:49