Gardžiausias rizotas su grybais

Gardžiausias rizotas su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 25 gramai
  • Petražolės
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Svogūnai, 40 gramų
  • Ryžiai, 400 gramų
  • Pievagrybiai, 125 gramai
  • Vynas, sausas, baltas, 130 mililitrų
  • Sultinys, veršienos arba vanduo, 1200 mililitrų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:

1. Pakepinkite svogūnus sviesto ir aliejaus mišinyje. Po to sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

2. Įpilkite stiklinę sultinio, vyno, vandens. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio. Ryžiai bus išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.

3. Suberkite prieskonius: druską, pipirus, supjaustytus pievagrybius ir parmezaną, išmaišykite.

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai