Gardžiausias rizotas su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 25 gramai
- Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Svogūnai, 40 gramų
- Ryžiai, 400 gramų
- Pievagrybiai, 125 gramai
- Vynas, sausas, baltas, 130 mililitrų
- Sultinys, veršienos arba vanduo, 1200 mililitrų
- Parmezano sūris, tarkuotas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
1. Pakepinkite svogūnus sviesto ir aliejaus mišinyje. Po to sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.
2. Įpilkite stiklinę sultinio, vyno, vandens. Kai ryžiai skystį sugers, įpilkite dar daugiau skysčio. Ryžiai bus išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.
3. Suberkite prieskonius: druską, pipirus, supjaustytus pievagrybius ir parmezaną, išmaišykite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
» Rašyti komentarą
» Komentarai