Gardžioji vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos krūtinėlė, 1 vienetas
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 4 valgomieji šaukštai
- Kečupas, 4 valgomieji šaukštai
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Ryžių actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Vištieną supjaustyti kubeliais arba pailgomis juostelėmis, berti druską ir pipirus, išmaišyti. Tuomet vištieną apvolioti 3 v. š. krakmolo ir kepti aliejuje. Iškepusius gabalėlius nusausinti.
Padažas: keptuvėje įkaitinti alieju (1 v. š. ), dėti kečupą, soją, medų ir actą. 1 v.š. krakmolo išmaišyti su vandeniu ir supilti į padažą. Truputį pakaitinti. Sudėti vištiena ir pakepinti vi maišant dar kelias minutes. Skanaus! Puikiai tinka su ryžiais ir daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai