Gardžioji vištiena

Gardžioji vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė, 1 vienetas
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kečupas, 4 valgomieji šaukštai
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ryžių actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti kubeliais arba pailgomis juostelėmis, berti druską ir pipirus, išmaišyti. Tuomet vištieną apvolioti 3 v. š. krakmolo ir kepti aliejuje. Iškepusius gabalėlius nusausinti.

  2. Padažas: keptuvėje įkaitinti alieju (1 v. š. ), dėti kečupą, soją, medų ir actą. 1 v.š. krakmolo išmaišyti su vandeniu ir supilti į padažą. Truputį pakaitinti. Sudėti vištiena ir pakepinti vi maišant dar kelias minutes. Skanaus! Puikiai tinka su ryžiais ir daržovėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Janė
» Rašyti komentarą
» Komentarai