Gardžios duonos lazdelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Mielės, pakelis, 1 vienetas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, 2.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Papildomai reikės:
aliejaus
druskos
sezamo
prieskonių
aguonų
Visus tešlai skirtus ingredientus suberiame į dubenį ir užminkome minkštą tešlą. Ją paliekame padvigubėti.
Tešlą iškočiojame iki 0,5 cm storio ir pjaustome ją juostelėmis 20 - 25 cm ilgio. Per vidurį šiek tiek įpjauname ir susukame. Sudedame į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir paliekame padvigubėti.
Lazdeles apšlakstome aliejumi bei pasirinktai prieskoniais, aguonomis ar sezamais. Kepame 200 C tepmeratūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių, iki auksinės rudos spalvos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-22 14:09
Ne vietoj mieliu dedavo spirita, o ipildavo spirito, kad aliejaus neprisigertu
2014-10-19 23:41
Man jie patinka bet mama juos virdavo aliejuje ir apibarstydavo cukraus pudra reiks pabandyti pasidaryti o vietoje mieliu pildavo spirito
2017-10-28 21:36