Gardžios kamut salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, kubeliais supjaustyti, 0.5 stiklinės
- Sūris, feta, smulkintas, 0.5 stiklinės
- Spanguolės, džiovintos, 1 stiklinė
- Vanduo, 4 stiklinės
- Kamut kruopos, 1 stiklinė
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Granatai, sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
1. Į užvirintą vandenį sudedame kamut kruopas. Verdame uždengę ant vidutinės ugnies ~40 min. (kol vanduo bus sugertas).
2. Paruošiame padažą: suplakame kartu granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.
3. Išvirusias kruopas sumaišome su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.
4. Nebijokite improvizuoti: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, dėti salierų stiebų, vietoj kamut naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai