Gardžios kamut salotos

Gardžios kamut salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, kubeliais supjaustyti, 0.5 stiklinės
  • Sūris, feta, smulkintas, 0.5 stiklinės
  • Spanguolės, džiovintos, 1 stiklinė
  • Vanduo, 4 stiklinės
  • Kamut kruopos, 1 stiklinė
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Granatai, sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

1. Į užvirintą vandenį sudedame kamut kruopas. Verdame uždengę ant vidutinės ugnies ~40 min. (kol vanduo bus sugertas).

2. Paruošiame padažą: suplakame kartu granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.

3. Išvirusias kruopas sumaišome su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.

4. Nebijokite improvizuoti: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, dėti salierų stiebų, vietoj kamut naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai