Gardžiosios bulvių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos su lupenomis, 3 vienetai
- Alyvuogės, 10 vienetų
- Agurkai, marinuoti, 1 vienetas
- Svogūnai, raudonas, 1 vienetas
- Petražolės
- Druska
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Išvirtas bulves su lupenomis atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gana stambiai. Pusžiedžiais supjaustyti svogūną, kubeliais- agurką, perpjauti pusiau alyvuoges, sukapoti petražoles. Viską sudėti į dubenį, dėti druskos, pilti alyvuogių aliejaus, dėti garstyčių ir viską išmaišyti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-06 16:12