Gazpacho

Gazpacho
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Svogūnai, raudonas, 1 vienetas
  • Pomidorų sultys, 1 litras
  • Druska
  • Baltieji pipirai, malti
  • Actas, balzaminis
Gaminimo instrukcija:

Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.

Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba