Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino

Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Soda, arba kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 200 mililitrų
  • Aliejus, 120 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, 250 mililitrų
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Apelsinai, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Įmušame kiaušinius, supilame cukrų, kepimo miltelius, viską gerai išmaišome. Tada pilame aliejų išmaišome ir suberiame miltus. Viską sumaišome: turi gautis grietinės tirštumo masė, jei truputi tiršta, galima įpilti pieno.
Supjaustome obuolius ir sudedame į tešlą. Įtarkuojame apelsino žieves ir supjaustytą apelsino pusę.
Šauname i 200 laipsnių temperatūros orkaitę 40 min.
Skanaus :-)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktorija
2017-10-05 14:17
Katik issikepiau super skanus
dale
2016-12-02 17:15
Labai skanus.
Lauraa
2015-04-17 20:54
Tikras skanumėlis šis pyragas! Ne kartą jau esu kepusi ir kas ragavo - visiems labai patiko!
Laura
2014-08-31 18:31
Tiesiog skanumelis
dzin
2013-10-09 20:04
Na, man 40min buvo per mazai. Viduriukas neiskepe, greiciausiai reik dvigubai tiek kepti