Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Soda, arba kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 200 mililitrų
- Aliejus, 120 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 250 mililitrų
- Obuoliai, 5 vienetai
- Apelsinai, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Įmušame kiaušinius, supilame cukrų, kepimo miltelius, viską gerai išmaišome. Tada pilame aliejų išmaišome ir suberiame miltus. Viską sumaišome: turi gautis grietinės tirštumo masė, jei truputi tiršta, galima įpilti pieno.
Supjaustome obuolius ir sudedame į tešlą. Įtarkuojame apelsino žieves ir supjaustytą apelsino pusę.
Šauname i 200 laipsnių temperatūros orkaitę 40 min.
Skanaus :-)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-02 17:15
Labai skanus.
2015-04-17 20:54
Tikras skanumėlis šis pyragas! Ne kartą jau esu kepusi ir kas ragavo - visiems labai patiko!
2014-08-31 18:31
Tiesiog skanumelis
2013-10-09 20:04
Na, man 40min buvo per mazai. Viduriukas neiskepe, greiciausiai reik dvigubai tiek kepti
2017-10-05 14:17