Gelteklių apkepas su grybais

Gelteklių apkepas su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gelteklės, šaknys, 600 gramų
  • Graikiniai riešutai, švieži, 300 gramų
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Citrinų sultys
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pasūdytame vandenyje išvirtos gelteklės supjaustomos 1,5 cm ilgio gabaliukais. Supjaustyti grybai pasūdomi ir ištroškinami truputyje sviesto. Keptuvas ištepamas riebalais ir pabarstomas džiūvėsėliais. Į jį sluoksniais sukrečiama gelteklės ir grybai. Užpilama pienu, apibarstoma džiūvėsėliais, apšlakstoma likusiu sviestu ir apie 20 min. kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas tame pačiame keptuve.

» Rašyti komentarą
» Komentarai