Gelteklių sriuba

Gelteklių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
  • Gelteklės, šaknys, 300 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Citrinos rūgštis
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-09-07 13:11


geri pusryciai