Gėlytė su pagardinimu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dešra, 8 riekės
- Sluoksniuota tešla, 4 lapai
- Sūris, 1 sauja
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
» Rašyti komentarą