Gėlytė su pagardinimu

Gėlytė su pagardinimu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešra, 8 riekės
  • Sluoksniuota tešla, 4 lapai
  • Sūris, 1 sauja
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.

  2. Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.

  3. Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.

  4. Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.

  5. Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.

  6. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą