Gėlytės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Žalumynai, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai