Gėlytės

Gėlytės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešrelės, pieniškos
  • Bulvės, košė, grūsta
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Žalumynai, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai