Gerdos obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Grietinė, 200 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, 8 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Cukrus, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Tai labai lengavai pagaminamas pyragas.TIems kurie mėgsta skaniai ir greitai!
1. Ištirpinkite sviestą ir dar kol šiltas maišykite su cukrumi, kepimo milteliais, druska.
2. Įmuškite į masę 2 kiaušinius.
3. Pilkite miltus ir grietinę.
4. Viską gerai išmaišykite arba geriausiai išplatikte plaktuvu.
5. Leiskite tešlai pakilti.
6. Pilkite tešlą sluoksniais t.y. tešla+obuoliukai+tešla+obuoliukai ir tada vėl tešla ir viršutinis papuošimas.
7. Nepamirškite kepant patepti viršaus baltymu kiaušinio!!
8. 200 laipsnių temperatūroje įšaukite piragą. Folijoje arba kepimo plevelėje.
9. Kepkite apie 30min.
10. Galite pabarstyti cinamonu arba cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-13 15:00
Issikepiau ir paragavau. Super labai skanus
2014-08-22 17:33
LABAI SKANU
2014-07-10 23:18
Skanesnio pyrago net nesu valgiusi....kritikuoja matyt, kas su virtuve ir konditerija neturi nieko bendro...Puikus receptas - viskas tiesiog tobula!!!!
2013-10-04 11:14
nu vejai dvi stiklines cukraus ir arbatinis sauklstelis druskos.....
2016-11-23 15:22