Geriausias citrininis keksas
Citrininis keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, natūralaus ar graikiško, 150 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Miltai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 30 gramų
- Kepimo milteliai, 5 gramai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Inde sumaišykite trynius su jogurtu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele, kol gausite vientisą masę. Pridėkite miltus ir kepimo miltelius. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus į likusią masę.
Gautą masę supilkite į prieš tai sviestu išteptą formą (jeigu naudojate silikoninę formą, ją tepti sviestu nėra būtina).
Kepti 180 o C temperatūroje apie 30-35 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai