Geriausias “GLUHWEIN” receptas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 vienetas
- Apelsinai, žievelė
- Juodieji pipirai
- Raudonas vynas, „Gluhwein“, 750 mililitrų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 100 mililitrų
- Muskatas
Gaminimo instrukcija:
Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
» Rašyti komentarą
» Komentarai