Geriausias “GLUHWEIN” receptas

Geriausias “GLUHWEIN” receptas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 vienetas
  • Apelsinai, žievelė
  • Juodieji pipirai
  • Raudonas vynas, „Gluhwein“, 750 mililitrų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Muskatas
Gaminimo instrukcija:

Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!


Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai