Gervuogių ir miško uogų ledai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Granatai, 0.5 vieneto
- Šokoladas, juodas, smulkiai laužytas, 100 gramų
- Šokoladas, baltas, smulkiai laužytas, 100 gramų
- Imbieras, gabalėlis, smulkintas, 1 vienetas
- Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
- Cukrus, nerafinuotas arba paprastas, 1 sauja
- Mėta, lapeliai, 6 vienetai
- Cukrus, rudas, 1 valgomasis šaukštas
- Uogos, šaldytos, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai laužytą šokoladą sudėti į dubenį ir tirpinti garų vonelėje (indas, kuriame tirpinamas šokoladas neturi būti karštas). Aptirpus šokoladui pilti truputį grietinėlės ir dėti smulkintą imbierą.
Granatų sirupo paruošimas. Granatą perpjauti pusiau ir mentele mušti granatą, jog iškristų sėklos. Sėklas berti į keptuvę. Pradėjus skleistis granatų sultims, suberti rudąjį cukrų ir mėtų lapelius.
Šaldytas uogas kartu su nerafinuotu cukrumi sumalti virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Tada supilti likusią grietinėlę ir dar kartą permaišyti virtuviniu kombainu. Gautą ledų masę atsargiai dėti į taures, ant viršaus dėti imbierinį šokoladą, užlieti granatų sirupu ir papuošti mėtos lapeliu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai