Gervuogių kompotas su obuoliais

Gervuogių kompotas su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gervuogės, 500 gramų
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Vanduo, 1 litras
  • Cukrus, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.

  2. Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.

  3. Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.

  4. Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Alma
» Rašyti komentarą