Gervuogių kompotas su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Gervuogės, 500 gramų
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
» Rašyti komentarą