Girienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos rūgštis
- Druska
- Krapai, 50 gramų
- Grietinė, 1 stiklinė
- Agurkai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Vanduo, 1 litras
- Svogūnai, laiškai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:12