Girti čeburėkai

Girti čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta (riebi), 1 kilogramas
  • Svogūnai, 3 galvos
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
Tešlai:
  • Miltai, 7 stiklinės
  • Vanduo, verdabtis, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Degtinė, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.

Skanaus.

Mn gavosi 52 čeburekai.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai