Girti čeburėkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta (riebi), 1 kilogramas
- Svogūnai, 3 galvos
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai
- Miltai, 7 stiklinės
- Vanduo, verdabtis, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Degtinė, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai