Goa žuvies padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Imbieras, geltonasis, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sultinys, žuvies, 0.25 mililitro
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Citrinų sultys
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-23 14:41
2011-01-11 09:38