Goa žuvies padažas

Goa žuvies padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, geltonasis, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sultinys, žuvies, 0.25 mililitro
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Citrinų sultys
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2011-01-11 09:38
0,25 mililitro , čia tai bajeris
(anonimas)
2010-12-23 14:41