Graikiškas bulvių užkandis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 5 vienetai
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuskustos bulvės supjaustomos stambiais griežinėliais ir iš vienos pusės pakepinamos įkaitintame aliejuje. Atskirai pakepinami susmulkinti svogūnai ir faršas, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai.
Trečdalis pakepintų bulvių sudedama į gilią keptuvę, išteptą sviestu, ant bulvių — mėsa su svogūnais, po to bulvės ir vėl mėsa, uždengiama bulvėmis, užpilama tirpintu sviestu ir trupučiu vandens. Kepama orkaitėje 30 min. Po to užpilama kiaušiniu, išplaktu su pienu, pasūdoma ir kepama, kol pagels.
Valgoma su salotomis arba raugintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai