Graikiškas pomidorų padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Petražolės
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Pomidorai, 500 gramų
- Svogūnai, 100 gramų
- Aliejus, 30 gramų
- Čiobreliai
- Česnakas, smulkinti, 2 gramai
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
» Rašyti komentarą
» Komentarai