Graikiški spagečiai su malta mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, faršas, 400 gramų
- Pomidorai, vyšniniai, 120 gramų
- Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“, 1 pakelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pomidorai, konservuoti, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogės, juodos, 10 vienetų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą