Graikiški spagečiai su malta mėsa

Graikiški spagečiai su malta mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, faršas, 400 gramų
  • Pomidorai, vyšniniai, 120 gramų
  • Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“, 1 pakelis
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pomidorai, konservuoti, 400 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogės, juodos, 10 vienetų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.

  2. Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.

  3. Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.

  4. Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių

  5. Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
    Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Knorr
» Rašyti komentarą