Graikiškos agurkų salotos

Graikiškos agurkų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 2 vienetai
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Kefyras, 2 stiklinės
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, laiškai, kapoti, 5 vienetai
  • Mėta, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Agurkus supjaustome plonais griežinėliais, sudedame į indą ir apibarstome druska. Uždengiame ir 2 valandas palaikome šaldytuve. Atsiradusį skystį nusunkiame, agurkų riekeles nusausiname. Sudedame į dubenį, užpilame kefyrą ir citrinų sultis. Suberiame susmulkintus svogūnų ir mėtų laiškus, įberiame pipirų. Gerai išmaišome. Palaikome pusvalandį šaldytuve.
Salotos paruoštos!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julita
2011-04-18 21:32
čia turėtų būt jogurtas, o ne kefyras, jei jau graikiškas patiekalas, kefyro Graikijoje būtų per sunku ieškot
elinga
2011-04-10 11:52
Mmmmm. lengvas ir paprastas kaip tik tai ko man reikia