Greitas sausaininis pyragas

Greitas sausaininis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, pakeliai, 2 vienetai
  • Sausainiai, paprasti, 100 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, arba vanduo, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Pagardinimui: įvairių vaisių, riešutų, kakavos.

Sumalti varškę su cukrumi, kad būtų vientisa ir graži masė. Jei norisi, pagal skonį įdėkite kakavos. Tada indelyje su vandeniu arba pienu pamirkykite sausainius, kad truputį suminkštėtų, bet liktų kietumo. Tuomet ant folijos lapo sudėkite sausainius, toliau nuo krašto po tris vienoje eilutėje ir kiek gaunasi stulpelių (tai bus pagrindas). Sumaltą varškę ištepti ant sausainių, per vidurį guličius sausainius vertikaliai sudeliokite vaisius, riešutus ar kt. Suvyniokite viską į foliją ir padėkite atšalti ir pribrinkti į šaldytuvą. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
monika
2015-09-19 21:08
su kuo sumalat varske au cukrumi?
lina
2014-10-05 12:26
manau kad geras.lb
Evelina, 15m
2014-07-31 15:17
Tikrai labai skanus pyragas, pabandykit tik aš į varškę dar idėjau šaukštą grietinės, tada masė labiau kreminė gaunasi, o įdarui siūlyčiau idėt koncervuotų persikų, suteiks ryškų skonį
Vyturėlis
2014-07-07 20:50
Senas geras mano jaunystes receptas,tik mes darydavom is saldžios sūrelių masės,dar reikėtų sviesto,kad geriau sustingtų ir galima apipilti tirpintu šokoladu,Uau kaip skanu būdavo.
Laura
2011-10-13 17:36
Manau vietoj vaisiu tiktu zele gabaliukai, o ir susainius gal butu skaniau zele istirpintoje pamirkyti pabandysiu - pasidalinsiu rezultatais