Greitas sausaininis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, pakeliai, 2 vienetai
- Sausainiai, paprasti, 100 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, arba vanduo, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Pagardinimui: įvairių vaisių, riešutų, kakavos.
Sumalti varškę su cukrumi, kad būtų vientisa ir graži masė. Jei norisi, pagal skonį įdėkite kakavos. Tada indelyje su vandeniu arba pienu pamirkykite sausainius, kad truputį suminkštėtų, bet liktų kietumo. Tuomet ant folijos lapo sudėkite sausainius, toliau nuo krašto po tris vienoje eilutėje ir kiek gaunasi stulpelių (tai bus pagrindas). Sumaltą varškę ištepti ant sausainių, per vidurį guličius sausainius vertikaliai sudeliokite vaisius, riešutus ar kt. Suvyniokite viską į foliją ir padėkite atšalti ir pribrinkti į šaldytuvą. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-05 12:26
manau kad geras.lb
2014-07-31 15:17
Tikrai labai skanus pyragas, pabandykit tik aš į varškę dar idėjau šaukštą grietinės, tada masė labiau kreminė gaunasi, o įdarui siūlyčiau idėt koncervuotų persikų, suteiks ryškų skonį
2014-07-07 20:50
Senas geras mano jaunystes receptas,tik mes darydavom is saldžios sūrelių masės,dar reikėtų sviesto,kad geriau sustingtų ir galima apipilti tirpintu šokoladu,Uau kaip skanu būdavo.
2011-10-13 17:36
Manau vietoj vaisiu tiktu zele gabaliukai, o ir susainius gal butu skaniau zele istirpintoje pamirkyti pabandysiu - pasidalinsiu rezultatais
2015-09-19 21:08