Greitasis apkepas

Greitasis apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Mėsa, rūkyta, 600 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 0.75 stiklinės
  • Sūris, Fermentinis, 150 gramų
  • Krapai
  • Mairūnas
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai