Greiti kopūstų blyneliai
Greiti, vegetariški kopūstų blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, apie 650 gr, 1 galva
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 8 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, mažų, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovintos petražolės, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, 0.333333 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-06-16 14:14