Greiti kopūstų blyneliai

Greiti kopūstų blyneliai
Greiti, vegetariški kopūstų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, apie 650 gr, 1 galva
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 8 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, mažų, 1 vienetas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintos petražolės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, 0.333333 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).

  2. Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.

  3. Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.

  4. Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.

  5. Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus