Greitieji kefyriniai pyragėliai

Greitieji kefyriniai pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 4 stiklinės
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Augalinis aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Soda, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite kefyrą į dubenį, pridėkite šiek tiek sodos (mažiau negu pusė arbatinio šaukštelio) ir išmaišykite. Tada berkite druskos, cukraus, aliejaus ir įmuškite 2 kiaušinius bei viską gerai išplakite.

  2. Po truputį suberkite miltus ir minkykite tešlą. Tešla turėtų būti ganėtinai minkšta, tačiau neturėtų lipti prie rankų.

  3. Formuokite pyragėlius ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol taps gražiai apskrudę (šias bandeles - pyragėlius galima gaminti ir su daržovių ar kitokiu įdaru).

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Loreta
2020-04-21 09:15
Tikrai 4 stiklinės miltų???
Gražina
2020-04-19 22:44
Labai skanus jau daugiau
Zydre
2019-10-29 10:54
Siandien issikepsiu
Virginija
2019-10-25 19:18
Pabandžiau bet nelabai gavosi kitą kartą nebandyciau
Birutė
2018-09-07 10:50
Ką tik iškepiau ir labai skanūs. Čia galima i vidų ir mėsytės. Mergaitei mano net patiko valgo. Ačiū jums už puikų receptą.