Greitieji kefyriniai pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 4 stiklinės
- Kefyras, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Augalinis aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Soda, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Supilkite kefyrą į dubenį, pridėkite šiek tiek sodos (mažiau negu pusė arbatinio šaukštelio) ir išmaišykite. Tada berkite druskos, cukraus, aliejaus ir įmuškite 2 kiaušinius bei viską gerai išplakite.
Po truputį suberkite miltus ir minkykite tešlą. Tešla turėtų būti ganėtinai minkšta, tačiau neturėtų lipti prie rankų.
Formuokite pyragėlius ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol taps gražiai apskrudę (šias bandeles - pyragėlius galima gaminti ir su daržovių ar kitokiu įdaru).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-10-29 10:54
Siandien issikepsiu
2019-10-25 19:18
Pabandžiau bet nelabai gavosi kitą kartą nebandyciau
2018-09-07 10:50
Ką tik iškepiau ir labai skanūs. Čia galima i vidų ir mėsytės. Mergaitei mano net patiko valgo. Ačiū jums už puikų receptą.
2018-07-14 10:21
Skanu
2022-08-25 14:58