Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 400 mililitrų
- Želės cukrus „Multi“, 75 gramai
- Baltas vynas, karšto, 1 valgomasis šaukštas
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Karštas vynas, 50 mililitrų
- Spanguolės, arba bruknių, 50 gramų
- Dansukker cukrus Farinas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.
Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai