Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis

Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 400 mililitrų
  • Želės cukrus „Multi“, 75 gramai
  • Baltas vynas, karšto, 1 valgomasis šaukštas
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 2 arbatiniai šaukšteliai
Virtos uogoms:
  • Karštas vynas, 50 mililitrų
  • Spanguolės, arba bruknių, 50 gramų
  • Dansukker cukrus Farinas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.

  2. Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.

  3. Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.

  4. Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai