Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"

Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 250 gramų
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Sausainiai, šokoladiniai, 100 gramų
  • Romas, ar brendis, 1 valgomasis šaukštas
  • Avietės, geriausia šaldytos, 2 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

  2. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.

  3. Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janina
2015-02-06 23:51
Tikiuosi kad skanu reikes isbandyti ! Taip ( oui )