Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 250 gramų
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, šokoladiniai, 100 gramų
- Romas, ar brendis, 1 valgomasis šaukštas
- Avietės, geriausia šaldytos, 2 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-06 23:51