Grietinėlės tortas
Skanaus.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 600 mililitrų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Vaniliniai biskvito papločiai, 1 pakelis
- Žemuogės, 7 saujos
- Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai