Grietinėlės tortas

Grietinėlės tortas
Skanaus.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 600 mililitrų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vaniliniai biskvito papločiai, 1 pakelis
  • Žemuogės, 7 saujos
  • Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.

  3. Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.

  4. Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai