Grietinėlės tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 240 gramų
- Kiaušiniai, Ilzenbergo dvaro, 4 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Grietinėlė, 35%, 500 mililitrų
- Pienas, Ilzenbergo ūkio, 100 mililitrų
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodasis šokoladas, 50 gramų
- Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui kiaušinio trynius išplaku su vandeniu ir puse cukraus. Baltymus išplaku su kita puse cukraus. Abi mases sumaišau ir sijoju miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepu 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
Kremui grietinėlę plaku su pudra iki putų. Piene brinkinu želatiną, ištirpinu ir įmaišau į grietinėlę. Pjaustau biskvitą, sulaistau vandenį sumaišius su citrinos sultimis, pertepu grietinėlės kremu. Puošiu trupučiu pasiliktos grietinėlės kremo maišyto su šokoladu.
Glajui šokoladą ištirpinu su trupučiu pieno.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-28 11:30