Grietininis biskvitas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 280 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Cukrus, 230 gramų
- Vanilė
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiama vanilė, sudedama grietinė ir išmaišoma. Prieš pat kepimą sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos miltais. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į sviestu išteptą ir miltais išbarstytą torto formą ir kepama nekarštoje orkaitėje 25—30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-30 21:30
kokia temperatura turi buti ,tos nekarstos orkaites
dwa
dwa
2009-02-20 16:52
Labai skanus pyragas. Bet kepti reikia tikrai ilgiau apie 1h kazkur.
2011-01-23 09:39