Grietininis biskvitas

Grietininis biskvitas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 280 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Cukrus, 230 gramų
  • Vanilė
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiama vanilė, sudedama grietinė ir išmaišoma. Prieš pat kepimą sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos miltais. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į sviestu išteptą ir miltais išbarstytą torto formą ir kepama nekarštoje orkaitėje 25—30 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Onute
2011-01-23 09:39
O jai rimtai kokia temperatūra turetų būti orkaitės??
siga
2010-12-30 21:30
kokia temperatura turi buti ,tos nekarstos orkaites
dwa
Agni3zka
2009-02-20 16:52
Labai skanus pyragas. Bet kepti reikia tikrai ilgiau apie 1h kazkur.