Griežčių apkepas su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Griežčiai, 600 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Mėsa, virta, 300 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 0.5 stiklinės
- Druska
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai?
2014-02-06 02:35