Griežčių apkepas su mėsa

Griežčių apkepas su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Griežčiai, 600 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Mėsa, virta, 300 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:

Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
:)~
2014-02-06 02:35
Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani
rasa
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai?