Grikiais įdarytas karpis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grietinė, 1 stiklinė
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Karpis, šviežias, išvalytas, 800 gramų
- Grikiai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais ir 15 minučių palaikykite. Nuluptą svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.
Grikių kruopas sumaišykite su kepintais svogūnais ir kapotu virtu kiaušiniu. Gauta mase įdarykite žuvį. Pavoliokite miltuose ir apskrudinkite karštuose riebaluose.
Žuvį pašaukite į karštą orkaitę. Kepant vis palaistykite išsiskyrusiomis sultimis. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, apliekite grietine. Tiekite su šviežių daržovių salotomis, apibarstę prieskoninėmis žolelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-26 23:53
gal ir nereikia grikiu apvirt,jie zuvyje manau isverda ir issitroskina ,as is vis kai kose darau,verdanciu vandeniu grikius uzpilu,ir kai atvesta jau buna isbrinke
2012-02-26 01:25
mane irgi sudomino, ar reika grikius apvirt. jei as daryciau, tikrai virtus deciau.
2010-03-16 21:55
2010-02-06 15:28
? O grikiai turi buti jau apvirti , ar siaip ,tiesiog stikline sausu nevirtu grikiu ? Tokios detales labai svarbios , ypac nepatyrusioms seimininkems . top: Na,as ,ko gero apvirciau tuos grikius,nes zuvis iskepa greitai - kaip darote jus ?
2012-02-26 23:58