Grikių košė su dešrele ir avokadu

Grikių košė su dešrele ir avokadu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grikiai, 5 valgomieji šaukštai
  • Dešrelės, pieniškos, 1 vienetas
  • Avokadai, 0.25 vieneto
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.

  2. Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.

  3. Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.

  4. Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.

  5. Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai