Grikių košė su dešrele ir avokadu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grikiai, 5 valgomieji šaukštai
- Dešrelės, pieniškos, 1 vienetas
- Avokadai, 0.25 vieneto
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai