Grikių košė su grybais

Grikių košė  su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grikiai, 250 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 500 gramų
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Grybai, 400 gramų
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.

  2. Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.

  3. Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.

  4. Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai