Grikių košė su pievagrybių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Pienas
- Druska
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Grikiai, 500 gramų
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai