Grikių maltinukai su vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grikiai, 1 stiklinė
- Vištienos faršas, keptas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Obelių aliejus, sviesto skonio, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išviriau stiklinę grikių kruopų su žiupsneliu druskos ir atvėsusius sumaišiau su faršu (faršo buvo likę apie stiklinę) įmušiau 1 kiaušinį, įdėjau pora šaukštų miltų.
Masė gavosi tokia, kad galėjau formuoti maltinukus. Įkaitinau keptuvėje aliejų ir apkepiau maltinukus iš abiejų pusių. Skonis buvo puikus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-12-01 20:55
su kepenelem zaliom sumaltom irgi labai skanu
2018-02-08 20:19
Taigi parašyta keptos krūtinėlės faršo
2018-02-07 22:00
Čia žalias faršas ar keptas nelabai supratau
2014-10-28 16:06
Labai skanu, o dar su daržovių mišraine, tai niam niam.
2018-12-02 20:40