Grikių miltų blyneliai

Grikių miltų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Sviestas, (tirpintas), 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, (grikių), 7 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 3.5 valgomojo šaukšto
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, (nebūtina), 1 valgomasis šaukštas
  • Poras, 1 vienetas
  • Ikrai, Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

  2. Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus. Tada gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

  3. Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo.

  4. Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.

  5. Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą