Grill dešrelės

Grill dešrelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešrelės, 1.5 kilogramo
  • Kotanyi česnakinis marinatas, 1 pakelis
  • Aliejus, 300 mililitrų
  • Svogūnai, 1 galva
  • Vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Prieskonių mišinį sumaišyti su aliejumi ir actu, juo užpilti namines dešreles.

  2. Svogūną supjaustyti ir dėti į dubenį su dešrelėmis. Palikti per naktį.

  3. Kepti ant grotelių, dažnai vartant, norint sulaukti tobulo rezultato. Skanaus!

  4. Prie dešrelių puikiai tinka šviežių daržovių salotos.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai