Grilyje kapta vištienos filė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 500 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, 1 pundelis
- Prieskoniai vištienai , 1 žiupsnelis
- Mairūnas, 1 žiupsnelis
- Džiovintos petražolės, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
Pabarstykite kapotų petražolių.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Kepkite lauko grilyje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai