Grilyje keptos salotos su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Paprika, 3 vienetai
- Pievagrybiai, 1 sauja
- Kiauliena, gabaliukai, 200 gramų
- Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai