Grūzdų salotos

Grūzdų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žirniai, konservuoti, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Garstyčios, padažas
  • Grūzdai, 100 gramų
  • Svogūnai, laiškai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai