Grūzdų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žirniai, konservuoti, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
- Grūzdai, 100 gramų
- Svogūnai, laiškai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai