Gruziškas jautienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Kalendra
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
- Jautiena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Minkštą jautiena supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra, actu. Sumaišius indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsa nuvaloma nuo prieskonių, sumaunama ant iešmo ir aptepama aliejumi. Kepama virš žarijų, kol mėsa iškeps.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-03 22:07
Saslyku PARODIJA ! Kaukaze saslykams (mesos kepsniams) nenaudoja jokio acto ar majonezu ! Actas, majonezas gadina, sausina mesa ir maistas tampa nesveikas. Jie naudoja tik naturalius produktus ir prieskonius !
2011-07-08 21:38
jei vodkes yra keta mesa saslykas
2011-04-09 21:42
Šiame recepte turi būti naudojamas vyno actas, o ne tas įprastinis, kuris išsausina mėsą.
2010-03-23 23:20
Isitikinau,kad mesos nebutina marinuoti parom,uztenka poros valandu,t.y.kol sudega malkos ar anglys.O mesa marinuoju taip: mesa,saslyku prieskoniai,druskos,cukraus po truputi,citrinos sulciu,saukstas acto ir majonezo saukstas.Mesa gaunasi labai minksta ir skani.
2015-04-16 14:55