Gruziškas jautienos šašlykas

Gruziškas jautienos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kalendra
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska
  • Jautiena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Minkštą jautiena supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra, actu. Sumaišius indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsa nuvaloma nuo prieskonių, sumaunama ant iešmo ir aptepama aliejumi. Kepama virš žarijų, kol mėsa iškeps.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Žilvinas
2015-04-16 14:55
Nesamonė, gruzinai nenaudoja acto , mè marinavimui
Kaukazas & Gruzija :D
2015-04-03 22:07
Saslyku PARODIJA ! Kaukaze saslykams (mesos kepsniams) nenaudoja jokio acto ar majonezu ! Actas, majonezas gadina, sausina mesa ir maistas tampa nesveikas. Jie naudoja tik naturalius produktus ir prieskonius !
danko
2011-07-08 21:38
jei vodkes yra keta mesa saslykas
N.
2011-04-09 21:42
Šiame recepte turi būti naudojamas vyno actas, o ne tas įprastinis, kuris išsausina mėsą.
Raima
2010-03-23 23:20
Isitikinau,kad mesos nebutina marinuoti parom,uztenka poros valandu,t.y.kol sudega malkos ar anglys.O mesa marinuoju taip: mesa,saslyku prieskoniai,druskos,cukraus po truputi,citrinos sulciu,saukstas acto ir majonezo saukstas.Mesa gaunasi labai minksta ir skani.