Grybai salotų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, švieži, 200 gramų
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.
» Rašyti komentarą
» Komentarai